280

Studiedag Huurincasso 2019; Duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid

Studiedag Huurincasso 2019; duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid – Save the date!

Na de succesvolle Studiedag Huurincasso in 2018 zijn de voorbereidingen voor de editie 2019 alweer in volle gang. Dit jaar vindt de Studiedag plaats op donderdag 3 oktober in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Of meld u nu al aan! Komt u met meerdere personen van één corporatie, dan bieden wij u een korting aan. Zie hiervoor de pagina details.​

Nog steeds telt Nederland meer dan één miljoen inwoners met een laag inkomen. Voor een deel van deze groep geldt dat het al meerdere jaren van een minimum inkomen moet rondkomen. De economische groei van de afgelopen jaren is voor hun nog steeds niet merkbaar. Het risico van een huurachterstand is bij deze groep dan ook groot.

Woningcorporaties willen huisvesten en niet ontruimen. Het aantal ontruimingen neemt de afgelopen jaren gelukkig af. Dat komt door allerlei initiatieven. Welke nieuwe initiatieven zijn er nodig om het aantal ontruimingen nog verder terug te dringen? Hoe kunnen we het gedrag van de huurder beïnvloeden? Heeft het bestrijden van armoede wel zin? Is het wel het probleem van de corporatie?

Kenmerkend voor de Studiedag Huurincasso 2019; duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid zijn de inspirerende sprekers en leerzame en interactieve workshops. Graag lichten wij een tipje van de sluier op.

Willem van Boekel introduceert een andere manier van denken als het gaat om omgaan met betaalachterstanden. Hij neemt u mee in de wereld van het opnieuw kijken, verbinding maken en creatief omgaan met de situatie.

Domijn Enschede heeft haar organisatie ingericht volgens het principe van ‘Keigoed teams’. Met als gevolg; minder betalingsachterstanden en een grotere tevredenheid bij huurders. Lucas Fransen, manager Wonen bij Domijn, licht toe.

Ronald Etman (ervaringsdeskundige) ontwikkelde de app Schuldwisser. Hij wil jongeren meer controle geven over hun financiën. Ronald vindt het jammer dat jonge mensen zo weinig weten van hun werkelijke financiële situatie. "Bereid ze voor op de échte wereld!" zegt hij.

En: speeddate huurincasso, workshops 'Van data naar Big Data', 'Nudging', 'Gewoon doen' en 'Een arm om armoede'.

Binnenkort wordt het gehele programma bekendgemaakt.

De Studiedag Huurincasso 2019; duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid is een gezamenlijk initiatief van Henk Dijk en Nestas communicatie / CorporatieCongressen.nl

Datum & locatie
Donderdag 3 oktober 2019, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Wij ontvangen u graag vanaf 09.00 uur. Het zaalprogramma start om 09.30 uur en eindigt rond 16.00 uur met een hapje en een drankje. 

Bereikbaarheid
Kontakt der Kontinenten is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 
Parkeren is gratis.
Adres:
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Deelnamekosten
€ 445 per persoon, exclusief 21% BTW en inclusief koffie/thee, lunch en borrel na afloop.
Bij meerdere deelnemers van dezelfde organisatie zijn de kosten voor de tweede deelnemer en alle volgende deelnemers € 400 per persoon. Deze prijs is ook exclusief 21% BTW en inclusief koffie/thee, lunch en borrel na afloop.

Mocht u samen met collega's komen, dan vragen wij u zich apart aan te melden. Wij houden van elke corporatie in de gaten wie zich aanmeldt en verrekenen de korting op de factuur.

Doelgroep
Managers Wonen, beleidsmedewerkers en medewerkers die contact hebben met huurders met schuldenproblematiek; bijvoorbeeld woonconsulenten en wijkconsulenten.

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.

PE-punten
Voor deze bijeenkomst gelden 5 PE-punten.
Meer weten over PE-punten?

Annuleren
Zie Algemene voorwaarden en klachtenprocedure CorporatieCongressen 

Organisatie & inlichtingen
De organisatie is in handen van:
Nestas communicatie
Esther Rijken
Telefoon: (036) 530 77 00
E-mail: e.rijken@nestas.nl

De Studiedag Huurincasso 2019; duurzaam incasseren met behoud van klanttevredenheid is een gezamenlijk initiatief van Henk Dijk en Nestas communicatie / CorporatieCongressen.nl 


 

Loading...
Loading...

Bijeenkomsten

Home

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:
Jool Hulstraat 1
1327 HB Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecongressen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Jool Hulstraat 1   -   1327 HB Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecongressen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Login