175

Over ons: Wie zijn wij

Op CorporatieCongressen.nl vindt u bijeenkomsten die Nestas communicatie organiseert in opdracht, in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen die werkzaam zijn op het terrein van de volkshuisvesting en de zorg in de breedste zin van het woord. 

Om de aansluiting met de dagelijkse praktijk van onze congresdeelnemers te borgen, werken wij met sprekers die kennis hebben van het werkveld.

CorporatieCongressen.nl is een label van Nestas communicatie. Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Onze basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Wij kennen de regels en spelers in de branche.

Nestas communicatie - en daarmee het label CorporatieCongressen.nl -  is een door Cedeo geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Het predikaat 'Cedeo-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Bijeenkomsten

Home

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:

Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecongressen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecongressen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen