182

PE-punten

Wanneer komt u in aanmerking voor PE-punten?
Als u corporatiebestuurder (directeur-bestuurder) of toezichthouder bent, kunt u PE-punten krijgen. 1 PE-punt komt neer op 1 'studiebelastingsuur'. 

Nestas communicatie is geaccrediteerd
Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Nestas communicatie - en daarmee het label CorporatieCursussen.nl -  is een door CEDEO geaccrediteerde aanbieder / instelling. Dat betekent dat Nestas communicatie PE-punten mag toekennen. Het predikaat 'CEDEO-erkenning' betekent een erkenning van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van Maatwerk bedrijfsopleiding (onze incompanies) en Open Bedrijfsopleidingen (onze open inschrijvingen). De CEDEO-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de opdrachtgevers tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Voorwaarden PE-punten
Het aantal PE-punten hangt af van de duur van de cursus/ workshop / bijeenkomst (exclusief pauzes). De cursus / workshop / bijeenkomst die u volgt moet gericht zijn op het vergroten van vakkennis, (beroeps)vaardigheden en competenties van het bestuur (volgens richtlijnen Aedes). Ook geeft Aedes aan dat de cursus / workshop / bijeenkomst binnen de volgende aandachtsgebieden moet vallen: strategie, beleid & communicatie; veranderkunde & innovatie; leiderschap & cultuur; governance & risk; vastgoed & financiën; maatschappelijke verankering & rendement.

Certificaat met PE-punten na deelname
Mocht u zich willen aanmelden voor een van onze cursussen /workshops / bijeenkomsten op CorporatieCongressen.nl, dan kunt u op het aanmeldformulier in het Opmerkingenveld aangeven dat u PE-punten wilt ontvangen. Wij zullen u dan laten weten hoeveel PE-punten dat voor die betreffende cursus zijn en u ontvangt na deelname van ons een certificaat.

NB: Sommige corporaties hebben interne afspraken met hun medewerkers over het behalen van PE-punten. Ook dan kunnen deze medewerkers PE-punten krijgen.

Bijeenkomsten

Home

Een label van

Een initiatief van Corporatie College en Nestas communicatie

CEDEO erkend

Cedeo geregistreerd
Cedeo geregistreerd

Nestas communicatie

Bezoekadres:

Veluwezoom 32
1327 AH Almere

T.  036 530 77 00
E.  info@corporatiecongressen.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
NAAR
BOVEN

Veluwezoom 32   -  1327 AH Almere   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatiecongressen.nl

Leveringsvoorwaarden en klachtenprocedure    -   Privacyverklaring   

Copyright Nestas communicatie © 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Inloggen